CALYPSO OKTATÁS
99 EUR/FŐ/NAP-TÓL*

ALAP, HALADÓ, EXPERT, GÖRBE, SZABADFELÜLET, SZEMÉLYRE SZABOTT

Odoo • Egy kép aláírással
KEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESSÉGE MEGHOSSZABBÍTVA 2022. JÚNIUS 30-IG!

Azt oktatjuk, amire tényleg szüksége van! 


A Calypso mérőszoftver olyan sokrétű és szerteágazó, hogy életünk végéig tanulhatunk benne új dolgokat, eddig nem ismert praktikákat és egyszerűsítéseket. Ha valaki már hosszú évek vagy évtizedek óta programoz, akkor is lehetnek számára olyan területek, amiket nem ismer vagy nem tudja biztosan, hogy a szoftver mit csinál, hogyan számol a háttérben. Vagy egyszerűen csak nem tud arról, hogy bizonyos programozói lépések egyszerűsíthetőek, gyorsíthatóak, vagy az általa finomított mérőprogramok tovább optimalizálhatóak.

Vállaljuk egyedi Calypso képzések biztosítását úgy, hogy a különféle oktatási tematikáinkból összeválogathatóak a szükséges témakörök, ezekből és az esetlegesen felmerült egyéb kérdések alapján mi összeállítunk egy személyre szabott képzési ütemtervet és oktatást. Nincs szükség például a teljes alapoktatás vagy haladó képzés végig hallgatására, hanem kizárólag azt oktatjuk, amire éppen szükség és igény van. Mindezt ott, ahol a leghatékonyabb, legyen az akár a budapesti akkreditált vizsgálólaborunk, vagy a megrendelő mérőszobája.

Még az alapokkal ismerkedsz? Ez sem probléma, tudunk segíteni a szakmai ismeretek elmélyítésében és a programozói rutin kialakításában - szükség szerint nagyobb hangsúlyt fektetve az elméleti szaktudás átadására.

KEDVEZMÉNYES ÁR: 99 EUR/FŐ/NAP-TÓL!*

*Az ár abban az esetben érvényes, ha 5 fő vesz részt a oktatáson és a oktatás a mi budapesti mérőszobánkban vagy a megrendelő budapesti telephelyén kerül megszervezésre. Egyéb esetekben (is) az oktatás egységára 495 EUR/nap, a résztvevők számától és a képzési szinttől függetlenül. Nem budapesti helyszín esetén utazási költség kerül felszámításra. A közölt összegek nettó árak. 

Az ár 2022. június 30-ig érvényes (eddig kell beérkeznie a megrendelésnek), az oktatás pedig 2022. december 31-ig használható fel.

Kérjen árajánlatot az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!