HEXAGON AICON


FELÜLETSZKENNEREK 


Cégünk látja el kizárólagosan a HEXAGON-AICON hivatalos magyar képviseletét, kínálatunkban megtalálhatóak a különféle strukturáltfény 3D szkennerek és fotogrammetriai eszközök. Az értékesítésen kívül a termékekhez teljeskörű terméktámogatást, mérnöki és oktatási szolgáltatást is biztosítunk.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

TAPINTÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK


GOEKELER TERMÉKEK


Kínálatunkban széles választékban találhatóak különféle tapintókonfiguráció alkotóelemek, legyen szó akár tapintóról, hosszabbítóról, szögbeállítóról, kockáról vagy egyéb eszközről, vagy gyári ZEISS, HEXAGON vagy RENISHAW termékről. Továbbá vállaljuk sérült vagy törött érdesség- vagy kontúrmérő tapintóegységek javítását is.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

RÖGZÍTŐELEMEK ÉS -KÉSZÜLÉKEK


HIVATALOS MAGYAR DK PARTNERKÉNT 


Kizárólag megbízható, magas minőségű német terméket forgalmazunk. Amennyiben a mérésekhez szükséges az alkatrészek rögzítése kínálatunkban számos moduláris és univerzális rögzítőelem és -készülék áll rendelkezésre. Emellett az egyedi igényeket is ki tudjuk szolgálni, így szükség esetén akár egyedi befogókészüléket is tudunk biztosítani.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

KÉZI MÉRŐESZKÖZÖK


HATALMAS VÁLASZTÉKBAN 


Kínálatunk a teljes MAHR kézi-mérőeszköz termékportfólióját tartalmazza, ideértve a különféle tolómérőket, mikrométereket, mérőórákat, magasságmérőket, érdességmérőket, mérőmikroszkópokat és egyéb mérőeszközöket. Ezekhez teljeskörű tanácsadást és terméáktámogatást biztosítunk.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

EGYEDI IDOMSZEREK ÉS KÉSZÜLÉKEK


AKKREDITÁLT VIZSGÁLÓLABOR 


Ha olyan kihívásokkal szembesül, amelyeket a hagyományos mérőeszközökkel nem lehet megoldani, akkor egyedi idomszerekkel és készülékekkel segítünk megoldást találni. Szakértő csapatunk a rendelkezésére áll, hogy tanácsainkkal az optimális megoldást választhassa ki, melyet ezt követően megtervezünk, legyártunk és megmérünk átadást megelőzően.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK