RÖGZÍTŐELEMEK ÉS -KÉSZÜLÉKEK

SWA39 GYORSCSATLAKOZÓ

Gyorscsatlakozókkal ellátott komplett rögzítőelem család, mely gyors és egyszerű segítséget nyújt alkatrészek rögzítésében bármilyen mérőgépen vagy vizsgálóállomáson.

SPANNFIX ECO
GAZDASÁGOS

Moduláris és multifunkciós rendszer, mellyel gazdaságosan rögzíthetőek a munkadarabok. Elsősorban tapintós mérőberendezésekhez kifejlesztve és optimalizálva.

SPANNFIX PRO
PROFESSZIONÁLIS

Kompromisszumoktól mentes, átfogó moduláris és multifunkciós befogórendszer, mellyel ideálisan rögzíthetőek a munkadarabok pl. koordináta-mérőgépen, érdesség- vagy kontúrmérő berendezésen.

QUADERFIX
KOCKA ALAPÚ

Univerzális négyszögletes rögzítőrendszer, mely robusztusságával tűnik ki, melynek köszönhetően nagyméretű és nehéz alkatrészeket is ideálisan rögzít.

MICROFIX
MIKROMÉRETŰ

Intelligens és ideális rögzítéstechnikai megoldások a kimondottan kisméretű alkatrészekhez, akár 0,3 mm befoglaló mérettel rendelkező munkadarabokhoz is.

​SCHIENENFIX
SÍNES

Speciális rögzítőeszközök az optikai és a multiszenzoros mérésekre optimalizálva. Az alkatrész úgy rögzíthető, hogy egyúttal kiválóan láthatóak maradnak az alkatrész élei.

SPEZIALFIX
SPECIÁLIS

Részben vagy teljesen egyedi befogókészülékek vagy ellenőrző-készülékek tervezése és gyártása az Ön igényeire szabva, mely lehet mechanikus, elektromechanikus vagy akár pneumatikus rendszer.

dk FIXIERSYSTEME


HIVATALOS MAGYAR KÉPVISELETE

A dk FIXIERSYSTEME céget 1972-ben alapították Németországban, méréstechnikai és jelölőrendszeri rögzítők specialistájává vált. Fő tevékenységi körük a moduláris rögzítőeszközök, egyedi befogókészülékek és ellenőrző-készülékek tervezése, fejlesztése és gyártása. Az EUMET teljes körűen biztosítja Magyarországon a dk FIXIERSYSTEME termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokat, terméktámogatást és értékesítést. Ha például koordináta-mérőgépen (KMG), CT mérőberendezésben, kézi mérőeszközökkel történő mérésekhez rögzíteni szeretné a munkadarabot és ehhez tanácsra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal!
 

ÉRDEKLŐDÉS