A precíziós hosszméréstechnika kihívásaira nyújtunk megoldást


Mérnöki szolgáltatásaink
közé tartozik a bérmérés, az oktatás, a tanácsadás és az erőforrás biztosítása, mérnöki képességeink közé a komplex mérési feladatok megoldása, méréstechnikai szakemberek teljeskörű kiképzése, mérőszoba folyamatainak kidolgozása és vezetése, műszaki rajzok értelmezési kérdéseinek koordinálása a területek között (tervezés, gyártás, minőségbiztosítás), helyszíni projekttámogatás.

Termékeink kizárólag magas minőségű, német partnerek által biztosított eszközök, melyekhez teljeskörű terméktámogatást biztosítunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a HEXAGON-AICON 3D felületszkennerek és fotogrammetriai eszközök, GOEKELER tapintók és kiegészítők, dk FIXIERSYSTEME rögzítőelemek és -készülékek, MAHR kézi mérőeszközök és egyedi méréstechnikai eszközök. 

Ügyfeleink között megtalálhatóak a legnagyobb multinacionális cégektől a néhány fős vállalkozásokig számtalan gyártással és termeléssel foglalkozó cég, Magyarország teljes területén és külföldön egyaránt.

​​Cégünkről bővebb inform​​​​áció

HÍREK

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

BÉRMÉRÉS 

AKKREDITÁLT VIZSGÁLÓLABOR 

Vizsgálólaboratóriumunk az ELSŐ és az EGYETLEN
Magyarországon, mely precíziós hosszméréstechnika
területen rendelkezik a Nemzeti Akkreditáló Hatóság 
általi akkreditált státusszal (ISO 17025).

Koordináta-mérőgép, 3D-szkenner, érdességmérő.
 

BÉRMÉRÉS

TAPASZTALAT

Magasan kvalifikált mérnökök 
által biztosított oktatások és 
szolgáltatások.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Minden esetben célunk, hogy 
biztosított legyen az ügyfél-
elégedettség.

RUGALMASSÁG

Oktatásainkat és 
szolgáltatásainkat az ügyfél
igényeire szabjuk.

OKTATÁS

EUMETROLOGY AKADÉMIA

Gyártófüggetlen elméleti képzések modern tananyaggal, 
gyakorlati részekkel. Műszaki rajz olvasása, Koordináta-méréstechnika, Érdességmérés. AUKOM oktatások.

Calypso, Caligo, Polyworks, MarWin, AccTee tanfolyamok.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

TERMÉKEK

NÉMET PARTNEREINKTŐL

Kizárólag magas minőségű, német partnereink által biztosított termékeket értékesítünk, mindezt teljeskörű terméktámogatással és gazdaságos áron. Kínálatunkban megtalálhatóak a HEXAGON-AICON 3D felületszkennerek, GOEKELER tapintók és kiegészítők, dk FIXIERSYSTEME rögzítőelemek és befogókészülékek, MAHR kézi mérőeszközök teljes palettája.

 TOVÁBBI RÉSZLETEK

SZOLGÁLTATÁSOK

TAPASZTALT MÉRNÖKÖK ÁLTAL

Felmerülő méréstechnikai és egyéb problémákra, speciális esetekre és kihívásokra nyújtunk szakértői megoldásokat, tapasztalt mérnökök által, legyen szó akár bérprogramozásról, tanácsadásról, helyszíni támogatásról, beszerzéstámogatásról, erőforrás biztosításáról vagy tapintók javításáról.


TOVÁBBI RÉSZLETEK