Magyarországi PREMIER
az AUTOMOTIVE-on!


(AUTOMOTIVE kiállítás, MACH-TECH kiállítás, IPAR NAPJAI kiállítás)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a május 7-10. között megrendezésre kerülő szakkiállításon, ahol a HEXAGON SmartScan VR800 újgenerációs 3D szkenner premierjét tartjuk. Minden érdeklődő számára ingyenes belépőjegyet biztosítunk, ehhez csupán egy gyors regisztráció szükséges:


Regisztrálok az ingyenes jegyért!

HEXAGON SmartScan VR800

A 3D felületszkennerek ÚJ generációja

Kapjon teljes képet, majd fókuszáljon a részletekre


A SmartScan VR800 alapjaiban változtatja meg a strukturált fényű szkennerekről alkotott képünket. A szabadalmaztatott, megkettőzött sztereókamera rendszernek és az optikai zoommal ellátott vetítőegységnek köszönhetően a lencserendszerek cseréje és a gyakori kalibrálása immáron a múlté.

A szükséges látómező és a felbontás azonnal megválasztható a PolyWorks szoftverben, ez szerelést egyáltalán nem igényel. A beállítások a mérés közben is bármikor módosíthatók, melynek köszönhetően könnyedén kaphatunk a vizsgálandó tárgyról teljes képet, majd azt követően annak részleteiről nagyobb felbontással még részletgazdagabb képet.

Nagy felbontás ott, ahol szükséges

Négy különálló kameraegységnek és egy mechanikus zoom vetítőegységnek köszönhetően a VR800 minden eddiginél rugalmasabb megoldást nyújt. Lehetőségünk van a felbontás és a látómező állítására a szoftverben néhány másodperc alatt, optikák cseréje vagy újrakalibrálás nélkül.

Hatékony
munkafolyamatok

A VR800 soha nem látott hatékonysággal bír, mely jelentősen leegyszerűsíti a 3D felületszkennelést. A különböző felbontással meghatározott részek egyetlen projektbe való kombinálásának képessége közel azonos időben történő adatfelvételt eredményez, ami előnyös mind az adatfelvétel sebessége, mind a feldolgozás és elemzés szempontjából.

Automatizálásra
felkészített

A VR800 teljes mértékben fel van készítve a robot alapú automatizált mérési rendszerekbe való integrációra. Kiemelkedő a strukturált fénnyel történő felületszkennelés nagysebességű mérési képessége, a látómező és a felbontás azonnali változtathatóságának köszönhető rugalmassága és a szénszálas alapú szerkezeti elemek stabilitása. Mindezek együttvéve egy egyedülálló, automatizálási potenciált nyújtanak.

HEXAGON TERMÉKEINK 


3D SZKENNEREK ÉS FOTOGRAMMETRIAI ESZKÖZÖK


Cégünk látja el kizárólagosan a HEXAGON-AICON hivatalos magyar képviseletét, kínálatunkban megtalálhatóak a különféle strukturáltfény 3D szkennerek és fotogrammetriai eszközök. Az értékesítésen kívül a termékekhez teljeskörű terméktámogatást, mérnöki és oktatási szolgáltatást is biztosítunk.
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK