Mérőeszköz-beszámítási program: most érdemes lecserélnie meglévő szkennerét

A legjobbak a legjobb eszközökkel szkennelnek! Tartozzon Ön is a legjobbak közé és cserélje le meglévő eszközét egy új HEXAGON 3D szkennerre! Régi berendezését most beszámítjuk, függetlenül annak márkájától és korától!

Régi szkennerének értékét felmérjük és ha elfogadja ajánlatunkat, akkor a kedvezmény jóváírjuk az új 3D szkenner beszerzésekor.  


Beszámítási folyamat lépései: 

  1. Tudja meg, hogy mennyit ér régi mérőeszköze. Szakértő kollégáink segítségével egyszerűen megtudhatja mennyit érnek régi mérőeszközei, egyeztetést követően ingyenes helyszíni állapotfelmérést végzünk.
  2. Válassza ki új Hexagon 3D szkennerét. Kérje szakértő kollégáink segítségét. Készséggel állunk rendelkezésére, hogy a mérési követelményeknek leginkább megfelelő új mérőeszköz kerüljön kiválasztásra.
  3. Hozza be, vagy juttassa el hozzánk a már előzetesen felmért régi mérőeszközeit. Ezzel érvényesítheti az előzetesen kalkulált beszámítási kedvezményét az új 3D szkenner vásárlásakor.  
  4. Megrendelést követően átadjuk új Hexagon 3D szkennerét, melyhez teljeskörű terméktámogatást biztosítunk, beleértve a szoftver oktatását, az eszközhasználat támogatását, az eszköz karbantartását és kalibrálását, igény esetén a szükséges bérszkennelések és bérkiértékelések elvégzését.

Felkeltette érdeklődését a mérőeszköz-beszámítási programunk? Kérem adja meg adatait és kollégáink megkeresik a részletekkel!

Separate email addresses with a comma.


Eszközbeszerzéshez finanszírozási lehetőségek, melyben ugyancsak támogatni tudjuk:

  1. KKV Technológia Plusz Hitelprogram: GINOP Plusz-1.4.3-24, 0% kamat
  2. Grenkeleasing, 0% önerő
  3. Deutsche Leasing, kedvező finanszírozás


Mérőeszközpark fejlesztés: GINOP Plusz-1.4.3-24 pályázati lehetőség!